Klädstil på kontoret

De arbetsplatser som har företagskläder behöver ej de anställda fundera över vad de skall bära för kläder på arbetet. Detta är något som jag ibland kan tycka vore skönt, att kunna klä sig i företagets kläder och inte fundera ut varje dag vad jag skall bära, men samtidigt är det mitt intresse så att få variera utefter eget önskemål uppskattar jag.

Vad bära på kontoret?

Om du arbetar på ett kontor så är det ofta en striktare klädkod. Inte sant? På dessa arbetsplatser kan det vara svårare att variera sina kläder och en känsla att samma kläder bärs varje dag kan infinna sig. Men jag lovar er, det finns så många olika plagg att variera med, dessutom olika kläder att kombinera med varandra att ingen dag behöver vara den andra lik.

Tips på kläder till kontoret

Det klassiska att bära på kontoret, som de flesta säkerligen bär, är skjorta/blus och byxor/kjol till detta. Det är en stil som fungerar utmärkt, något som jag själv också tycker om att klä mig i. Med olika färger på skjortorna och blusarna så blir det en bra variation.

För att variera ovanstående kläder så är det möjligt att bära dem på olika sätt, för att själv känna en variation. En skjorta kan exempelvis vikas upp lite på ärmarna, den kan också ha olika många knappar knäppta och även bäras öppen med en T-shirt under. En blus kan på samma sätt också varieras, detta genom att ändra längden på ärmarna, att ha olika många knappar öppna och att även knyta den framtill. Allt detta ger en känsla av variation.

Accessoarer

Ett annat sätt för att variera sin klädstil är att bära olika accessoarer till. Detta kan vara halsband, gärna av längre modell, och så även armband.

En snygg klocka på armen sitter alltid bra på kontoret.

Att bära scarf fungerar och ger ett sensuellt intryck.