Om mig

Mitt namn är Sara och jag är 27 år gammal. Det är jag som driver denna blogg och kommer att uppdatera den så gott som dagligen med artiklar om allt kring livsstilar och mode.

Intressen

Mitt intresse för de områden som bloggen berör har funnits med mig i väldigt många år, så långt som jag kan minnas. Redan som liten tyckte jag om att klä mig i olika kläder och att matcha dem på olika sätt. Att titta i olika damtidningar och reklamblad för kläder är något som har varit ett intresse. Genom detta går det att följa trender och stilar, de bidrar till en hel del lärande.

Jag är född och uppvuxen i Stockholm, något som jag tror kan vara en fördel när det kommer till dessa områden. I denna stad finns hela tiden det senaste. Det är lättillgängligt med kläder och smink, det finns överallt. Det är även en stad med mycket befolkning, där många själva styrs av modet. Till mindre städer är det vanligt att dessa stilar kommer efteråt.

Varför en blogg?

Ja, varför har jag valt att starta en blogg?

Skrivande är något som jag alltid har tyckt om. I skolan föredrog jag att skriva framför att ha muntliga uppgifter. En blogg är även något som jag kan sköta vid sidan av mitt andra huvudarbete. Skulle bloggen ta fart och intresset för detta stiga ännu mer så kan jag tänka mig att satsa helt på bloggen, detta då det är möjligt att ha det som yrke idag.

Att kunna dela med mig av mitt största intresse, mode och livsstil, till er läsare är för mig väldigt rogivande. Därför väljer jag att driva en blogg. Sist men inte minst så ser jag fram emot att lära mig mycket av mina läsare och att stöta på nya bekantskaper tack vare bloggen.