Senaste sommarmodet

Nu när sommaren åter igen har kommit så är det dags för att gå igenom årets sommarmode. Nytt mode kommer varje år. Det kan vara olika små detaljer som skiljer sig eller så är det nya plagg som har kommit på marknaden. Oavsett vilket så är sommarmodet något som jag kan tycka är bland det roligaste modet!

Sommarkläder

Jag blir alltid så glad av sommarkläder. Det är mycket färg och många olika mönster. På hösten och vintern så är det mycket enfärgade plagg, ingen färg vilket gör det dystert. Sommaren är mer livfull, det är därför detta är min favorit av kläder.

Till sommarkläder hör även att det är tunnare kläder och mindre tyg. Även detta tycker jag är härligt att det skall svalka lite. Tunna kläder kan även användas resten av året med andra kombinationer av plagg.

Vilka är era favoritplagg under året?

Årets mönster

Det som hör denna sommar till när det kommer till mönster är blommor. Alla plagg pryds av blommor i olika färger och former. Det går att se dessa blommor både på nederdelar och överdelar, på skorna har det även skapats blommor.

Blommor är något som ej är återkommande varje år, detta trots att det kanske är en av de större mönstren som hör sommaren till. Men när de väl kommer fram så kommer de fram med bravur!

Årets färger

Färgerna på kläderna i år är färgglatt! Det är mycket färger och många kombinationer av färger i kläderna. För den som ej är van vid så mycket färg kan detta komma som en chock. Men alla klär i färg, det gäller bara att hitta just de färger som en klär i som bäst. I klädaffärerna går det att få mycket hjälp med detta, de kollar ofta mot hudtonen vilken färg som passar en bäst. Det är därifrån tillsammans med håret som de perfekta färgerna kan urskiljas.