Smycken

En perfekt accessoar att ta till vid olika klädstilar är smycken. Smycken förhöjer hela klädseln och det gör den ännu mer unik. Smycken finns i otaligt olika varianter och kan skapas för att göras helt individuella också. Alla smycken jag har är av en personlig touch, några som jag har koppling till på olika sätt.

Olika halsband

Halsband är ett sådant smycke som syns tydligt. Det går att ha detta i olika längder för att anpassa utefter kläderna på bästa sätt. Långa halsband är något som jag föredrar. Dessa går att ha utanför tröjan och ger en snygg detalj. Genom åren har jag gjort några av dessa helt personliga hos miaz.se, dessa har jag som kärast när jag har varit med och tagit fram dem själv.

Det finns även halsband som är av kortare modell, som ej behöver anpassas utefter kläder lika mycket då detta sitter närmare halsen. Dessa går att variera med exempelvis olika berlocker. Gärna med en berlock med någon betydelse då komplimanger ofta kan komma för halsbanden, så att det finns en historia bakom att berätta.

Bär du halsband? Någon favorit som du bär oftare än andra?

Armband

En annan snygg detalj när det kommer till smycken är armbanden. Dessa varierar inte lika mycket i längden, men kan finnas i lite olika storlekar. Några armband kan vara lite mer hängande och andra kan vara lite tjockare som sitter åt mer åt handleden.

Även armband kan göras mer personliga vilket är roligt. Populärt har varit armband där det går att fästa berlocker. Dessa berlocker kan sedan varieras i det oändliga och ha olika historia och mening bakom. Personligen föredrar jag att bära armband av silver. Dessa passar mina kläder bäst och det är denna metall som jag har mest av i min smyckeslåda.

Vilken metall på smycken föredrar du?